loading...
علوم بلاگ|گروه درسی علوم تجربی شهرستان کوهبنان
تبلیغات

محمدعلی هادیزاده بازدید : 2998 سه شنبه 17 تیر 1393 نظرات (3)
حس چشایی
مزه ها به وسیله جوانه های چشایی تشخیص داده می شوند این ساختارها در دهان و گلو قرار دارند و اکثر آن ها (حدود 10000 عدد) در سطح فوقانی زبان واقع شده اند. آن ها تنها می توانند
4 ‌مزه اصلی را تشخیص دهند.
شیرینی، ترشی، شوری و تلخی. هر مزه به وسیله جوانه های چشایی واقع در یک ناحیه خاص از زبان تشخیص داده می شود: تلخی در پشت، ترشی در کناره ها، شوری در جلو و شیرینی در نوک. حس بویایی ما به همراه این4 ‌مزه اصلی، ما را قادر به افتراق طیف وسیعی از مزه های جزئی تر می کند.
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط فافافلبلا در تاریخ 1393/10/28 و 23:29 دقیقه ارسال شده است

خیلی سایت چرتیه
پاسخ : عجب!
نمی دونم به شما چ ی باید گفت؟

این نظر توسط سجاد در تاریخ 1393/09/11 و 18:54 دقیقه ارسال شده است

بد نبود من که راضین
ولی خودمونیم افتضاه
شکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلکشکلک
پاسخ : خخخخخخخخ

برای چی بده؟
مطالب درسی گذاشتیم برای برطرف کردن نیاز شما افتضاحه؟؟؟

این نظر توسط شاعر در تاریخ 1393/04/17 و 21:49 دقیقه ارسال شده است

سلامشکلک
سایت جالبی داری
با افتخار آدرسشو در قسمت ِلینک ِدوستان پروفایلم در سایت شعر نو
گذاشته ام . امیدوارم بیشتر به هم سر بزنیم .شکلکشکلک
پاسخ : سلام ممنون که لینکم کردید
باموفقیت لینک شدید


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    تا چه حد مطالب این سایت مورد استفاده شما قرار گرفته است؟
    کدام را بیشتر نیاز دارید؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 197
  • کل نظرات : 93
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 87
  • بازدید امروز : 20
  • باردید دیروز : 218
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 251
  • بازدید ماه : 294
  • بازدید سال : 2,215
  • بازدید کلی : 155,418
  • کدهای اختصاصی

    ابزار هدایت به بالای صفحه