loading...
علوم بلاگ|گروه درسی علوم تجربی شهرستان کوهبنان
تبلیغات

محمدعلی هادیزاده بازدید : 176 پنجشنبه 19 تیر 1393 نظرات (0)

دردهای عضلانی,ورزشکاران

تحقیقاتی که بر روی نوشیدنی‌های مختلف انجام شده، نشان می‌دهد که بعضی از آب میوه‌ها بهتر از نوشیدنی های ورزشی هستند و کارایی ورزشکاران را بالا می برند. یکی از این آب میوه‌ها، آب گیلاس است که باعث کاهش دردهای ماهیچه می‌شود و از کاهش قدرت آنها جلوگیری می‌کند.

 

محققان آمریکایی راه حلی برای کاهش آسیب دیدگی های ماهیچه ای پیدا کرده اند. آنها متوجه شدند که افرادی که از آب گیلاس استفاده می کنند کمتر قدرت ماهیچه های خود را از دست می دهند و کمتر دچار دردهای ماهیچه ای می شوند.

در این تحقیقات، 14دانشجو شرکت داشتند که بعضی از آنها از آب گیلاس و بعضی از آنها از نوشیدنی های ورزشی استفاده کردند.

به مدت چهار روز این افراد تمرینات ماهیچه ای انجام دادند. این بررسی ها دو هفته بعد دوباره تکرار شد و افراد نوشیدنی های خود را تغییر دادند.

بعد از تجزیه و تحلیل نتایج محققان دریافتند که:

-
از دست دادن قدرت ماهیچه ای با خوردن نوشیدنی ورزشی 22 درصد و با خوردن آب گیلاس تنها چهار درصد بوده است.

-
دردهای عضلانی در افرادی که آب گیلاس نوشیدند، در 24 ساعت اول افزایش داشت، اما بعد از آن کاهش پیدا کرد در حالی که در کسانی که نوشیدنی ورزشی نوشیدند در 48 ساعت اول این دردها رو به افزایش بود.

-
کاهش محدود حرکت در هر دو گروه یکسان بود.

در آب گیلاس مقدار زیادی آنتی اکسیدان مواد ضد تورم وجود دارد و خوردن آن باعث کاهش تجمع خون در نواحی دچار تورم می شود.

محققان می گویند: این نتایج، کاربردهای مهمی برای ورزشکاران دارد زیرا کارایی ورزشکاران با کاهش قدرت و افزایش درد کمتر می شود. به علاوه، برای کاهش آسیب دیدگی های عضلانی مصرف آب گیلاس مناسب تر از بسیاری از درمان های دیگر است. بسیاری از میوه ها به دلیل داشتن آنتی اکسیدان زیاد همواره در تحقیقات بهتر از نوشیدنی ها و خوراکی های ورزشی شناخته شده اند

محمدعلی هادیزاده بازدید : 152 چهارشنبه 04 تیر 1393 نظرات (0)

بعضی از میوه ها قند دارند و باعث چاقی می شوند،بعضی دیگر بر عکس لاغر می کنند اما تا کنون درباره میوه

هایی که چربی را بسوزانند شنیده بودید؟آیا این میوه ها را می شناسید؟

یک سری مواد غذایی وجود دارد که به نام " غذاهایی با کالری منفی " (NEGATIVE CALORIE FOODS)

معروف هستند.این مواد غذایی نسبت به سایر مواد،انرژی بیشتری برای هضم خود نیاز دارند، یعنی بدن انرژی

بیشتری برای هضم آنها می سوزاند و در عین حال بدن نمی تواند کالری زیادی از آنها برای خود ذخیره کند.پس

علاوه بر اینکه باعث سوخت چربی ها می شوند، کمتر به چربی تبدیل شده و ذخیره می شوند.مواد غذایی

دارای چربی،پروتئین،کربوهیدرات،کالری،ویتامین و املاح هستند.ویتامین ها،بافت های بدن را تحریک می کنند تا

آنزیم تولید کنند که این آنزیم ها باعث تجزیه و مصرف انرژی موجود در غذاها می شوند.بنابراین غذاهایی با

کالری منفی، غذاهای غنی از ویتامین و املاح هستند که نه تنها باعث مصرف انرژی حاصل از خود می

شوند،بلکه انرژی اضافی موجود در طی عمل هضم را مصرف می کنند.البته مصرف اینگونه مواد غذایی زمانی در

کاهش وزن مؤثر است که غذاهای پُرکالری و فاقد مواد مغذی مثل انواع تنقلات، چیپس و ... را مصرف نکنید.

مواد غذایی با کالری منفی (NEGATIVE CALORIE FOODS) یاچربی سوز شامل انواع مختلفی از میوه ها و 

سبزی ها است که شامل مواد غذایی زیر می باشد

از سبزی ها

مارچوبه چغندر کلم کلم بروکلی هویج - گل کلم کرفس کاسنی فلفل قرمز خیار شاهی – 

سیر لوبیا سبز کاهو پیاز تربچه اسفناج شلغم و کدو سبز است

از میوه ها

سیب زغال اخته طالبی و گرمک گریپ فوروت لیمو ترش انبه پرتقال هلو آناناس تمشک – 

توت فرنگی گوجه فرنگی نارنگی و هندوانه است.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    نظرسنجی
    تا چه حد مطالب این سایت مورد استفاده شما قرار گرفته است؟
    کدام را بیشتر نیاز دارید؟
    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 197
  • کل نظرات : 93
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 19
  • آی پی امروز : 53
  • آی پی دیروز : 11
  • بازدید امروز : 156
  • باردید دیروز : 13
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 169
  • بازدید ماه : 212
  • بازدید سال : 2,133
  • بازدید کلی : 155,336
  • کدهای اختصاصی

    ابزار هدایت به بالای صفحه